zondag 26 mei 2013

ziek zijn = knuffels haken

Geveld door een griepje, heb ik een luie week gehad.Vandaag gaat het weer wat beter, maar het voske in mij bast nog wat :-) Maar je ziet zelfs al heb je geen fut om uit je luie zetel te komen, haken lukt nog wel, gelukkig maar!
Voor zover het nog origineel kan zijn, heb ik het visje, het kuikentje en het kikkertje zonder patroontje gehaakt. Zij worden afgewerkt tot tas- of sleutelhangers. Guusje het girafje uit het boekje van Christel Krukkert moet wel nog vlekjes krijgen. Ik wil ze in bruine vilt maken maar ben nog niet in de winkel geraakt. Het varkentje komt uit het boekje : Mini-diertjes haken van Maja Hansen dat ik in de bibliotheek gevonden heb. Al bij al is het nog een vruchtbare week geweest. Maar ik ben wel blij dat het vandaag wat beter gaat!


2 opmerkingen:

  1. En zo kan ziek zijn toch nog 'n beetje positief zijn... Leuke knuffels!

    Groetjes van Poekie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Voske:) Origineel of niet: ik vind ze stuk voor stuk prachtig! Ik heb gisteren van mijn moeder (77jaar) 2 gehaakte poppen gekregen die door mijn oma (!) vroeger gehaakt zijn. Het zijn een opa en oma en ik ben er bijzonder wijs mee. De opa is een boekje aan het lezen en de oma is zelf aan het haken! Leuk he? Lieve groetjes en snel weer beter worden!! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een reactie achter laten. Bedankt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...