zondag 28 april 2013

Tentoonstelling WAK (Week van de amateurkunsten) met prettig bezoek van 2 blogvriendinnen

De opening zit erop. Deze was vrijdagavond. Fier presenteer ik jullie een paar sfeerfoto's.
Links mijn vriendin Marianne en ikzelf rechts.

Ons volledig standje met ons brei- en haakcafé waar iedereen welkom is tussen 14u30 en 17u.


                                                            
Ons gelegenheidsmodel Jeanette  is zo vriendelijk om onze kijkjas te presenteren. We hebben haar wel even moeten toespreken om haar gerust te stellen. :-)

Uiteindelijk leek ze ontspannen en wou ze samen met ons op de foto!


 Recyclage past volledig binnen het thema " natuur". Hier zie je "het groene volkje" ontsproten uit de fantasie van Marianne, conserven blikken omtoveren tot bloempotjes of houders voor stiften.Natuurlijk ontbreekt haar geweldig boek niet dat zij voorstelt met haar kunstige mosgraffiti . Ook postkaarten van de door mij geschilderde illustraties  zijn te koop. De opbrengst gaat dan naar het Vogelopvangcentrum te Merelbeke.


En ook stel ik een paar van mijn aquarellen ten toon.  
 En tenslotte, als kers op de taart ......... onze eerste bezoekers op zaterdag waren twee blogvriendinnen Jeanine en Duimelijntje! Een leuke babbel en een tasje koffie verder hebben we live geswapt! Een paar mooie stukken bij om te koesteren.

Ik heb 2 prachtig geborduurde kaarten gekregen van Duimelijntje tegen een paar gehaakte sleutelhangers.Een prachtig boekje van zelfgeschept papier van Jeanine .Zo mooi, die kleine bloemetjes in dat papier, om verliefd op te worden.
Zij koos ervoor om verrast te worden met een paar kaarten die ik dus nog moet schilderen speciaal voor haar! Ze komen eraan Jeanine , wel nog even geduld h√©.3 opmerkingen:

 1. Frieda, Veel succes met de tentoonstelling!!! Die jas (vooral de achterkant) is super!! Je kaarten gaan zeker goed verkopen, want ze zijn prachtig! Fijn dat de blogvriendinnen jullie 'n bezoekje hebben gebracht!!
  Hihi.. en ik zie daar zelfs een Poekie! :)

  Lieve groetjes, Saskia & Poekie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's van de tentoonstelling, al ziet alles er in het echt nog veel leuker uit natuurlijk.
  En, wat fijn om mijn kaartjes hier terug te zien, ik ben erg blij dat je ze mooi vind. Ik ben ook erg blij met de sleutelhangers! (Deze komen ook deze week nog op mijn blog ;-))
  Dat live swappen en kennismaken was echt wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie stand is echt prachtig! Al die leuke dingen en die mooie jas als blikvanger... Het was een aangenaam weerzien, en fijn dat ook Duimelijntje er was. Bij een volgende keer doen we dit zeker over zou ik zeggen...
  En blij dat ik weer iemand blij kon maken met een boekje. Ik kijk uit naar een kaart van jou. Zo lief dat er eentje speciaal voor mij wil maken. En eentje is goed hoor, ik kreeg al zo een mooi hartje van jou. En je hoeft je niet te haasten hoor. Doe dit gerust als je eens tijd hebt. Nog veel succes deze week!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een reactie achter laten. Bedankt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...