zondag 20 juli 2014

Mijn eerste jurkje

En hier is ze dan, het model! Het moest wel snel gaan om de foto te nemen, want ze wou liever spelen. Dus veel poseren was er niet bij. Het roze strikje vond ze wel heel mooi. En ik ben toch wel fier op mijn werk.


Ja, ja het is me gelukt! Ik heb een jurkje voor mijn kleindochtertje Fee gemaakt. Het is niet perfect dus zal ik nog wat meer moet oefenen. :-).  Het patroon vond ik in een boek van de BIB. Het is wel een gedoe om het patroon over te nemen van zo een patroonblad waar alles kriskras door elkaar staat!
Oorspronkelijk ging het kleedje achteraan dicht met een knoopsluiting, maar dat vind ik niet praktisch dus heb ik er een rits ingezet.
En nu maar hopen dat het past! Ik ben al benieuwd om het haar te zien dragen.
Ik heb nog een klein stuk mooie groene stof liggen dat net gepast is voor een bloesje. Dat wordt dus mijn volgende project. Daarvoor heb ik een patroon gevonden in een Knippie. Het wordt wel weer goed kijken om het patroon over te nemen.

5 opmerkingen:

 1. Knap gedaan!
  Je kleindochter staat er vast beeldig mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is al een goed begin Frieda !
  groetjes,
  Simonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke blogje ik zag u via andere bloggers...zal zeker terug komen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattig!!! Zowel het stofje, het jurkje als Fee zelf. Alles past perfect samen. Ze zal er vast al van genoten hebben met al dat warme weer;;;

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een reactie achter laten. Bedankt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...