zaterdag 11 januari 2014

Een leuke verrassing en prachtige kaarten.

Wat was de verrassing groot toen ik deze week een leuk pakje kreeg met de post!
Ik stuurde Jeanine de al zo lang beloofde kaarten op. Omdat ik voorlopig niet meer toekom aan het schilderen van kaarten werden het reproducties van mijn aquarellen die ik schilderde voor het avonturenboek van Janneke frutsel. Jeanine verraste mij met een mooie zelfgemaakte kerstkaart van zelf geschept papier en een gehaakt vosje. En het vosje sprong direct naar me toe. Het kon zelfs kunstjes! Het was liefde op het eerste zicht! Bedankt Jeanine voor deze lieve attentie. Vosje is in goed gezelschap want ik heb al een kleine verzameling van vosjes, dus zij zal zich hier zeker niet vervelen! Voorlopig blijft zij wel in mijn gezelschap en laat ik haar de wereld zien. Ben benieuwd naar de reactie van mijn vrienden :-)
Hier nog een mooie kerstkaart die ik kreeg van Duimelijntje. Zij naait prachtige kaarten!
In het echt is de kaart nog zoveel mooier. Bedankt Duimelijntje, zij vult mijn verzameling van handgemaakte kaarten prachtig aan.


1 opmerking:

  1. Ik wist dat dit vosje bij jou een heel warm onthaald ging worden... Geniet ervan. Ben benieuwt wat je vrienden er gaan van vinden , dat je met een naamgenootje op stap bent...

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een reactie achter laten. Bedankt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...