zaterdag 2 februari 2013

Petit fourkes zijn klaar!

Gisteren heb ik hard gewerkt aan de laatste petit-fourkes. Ik stond er 4 achter en moest nog 1 bij maken omdat ik het weggegeven had als cadeautje en wou absoluut mijn foto's kunnen tonen om dit fantastische en plezierige  initiatief van Grietje af te ronden. Voorlopig is dit het einde van een prachtige reeks. Bedankt Grietje, ik heb mij geamuseerd en heb ook veel bijgeleerd. Ik blijf je blog zeker volgen dan mis ik zeker de volgende keer niet als die er mocht komen.
En hier dan het resultaat dat staat te pronken op mijn tafel! Ik ben er best wel fier op en iedereen die het ziet geeft een fijne of grappige reactie.


6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie schaal! Echt een blikvanger.
  Al moet ik zeggen dat ik zo één fourtje op zo een klein schaaltje (zoals je ze apart fotografeerde) ook echt mooi vind, lijkt me ook leuk om ze zo verspreid op de kast te zetten, of op een feesttafel (dan bijt er vast nog iemand in, want ze er echt lekker uit!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat zijn ze mooi geworden, echte kunstwerkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, onze schaal staat behoorlijk vol hé! Ik vond het een heel leuk project. Ze mogen hier nog een poos blijven staan. Ik geniet van er naar te kijken. En daarna hebben ze al een bestemming. Je hoort er nog van...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn allemaal echt heel mooi gehaakt.

  Groetjes Geralien
  Nina Hobbbysite

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb de hele dag trots geknuffeld met m'n super lekker petit fourke :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie een reactie achter laten. Bedankt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...