zondag 29 september 2013

Giraf met roze stipjes :-)

Een giraf met roze stipjes is heel ongewoon natuurlijk, maar girafke gaat dinsdag kennis maken met een lief blond meisje  van 3,5 jaar dat enorm veel van roze houdt. Dus heeft girafke haar stippen een roos accentje gegeven zodat zij kan behagen. Ik ben benieuwd hoe het meisje zal reageren en ik hoop dat girafke een mooie naam krijgt en beste vriendjes wordt met haar.


woensdag 11 september 2013

Boetseren met klei- fase 3 en fase 4

Vandaag een leuke dag gehad, zoals altijd als ik bij mijn vriendin Marianne mag gaan. We hebben ons voorgenomen om eerst ons boetseerwerk af te maken voordat we nog andere projecten beginnen.
Dus hier het vervolg van Janieneke. Niet gemakkelijk om een gezichtje te maken, gelukkig kreeg ik deskundige uitleg van Marianne.
Laten jullie mij weten wat je van Janieneke vind?
De volgende keer maak ik haar badpak af en krijgt zij eindelijk haar beloning voor het lange wachten. Rara wat zal het zijn? Ik denk dat ze er zeer blij mee zal zijn. En in de laatste sessie krijgt zij dan een mooi kleurtje. Ik schat dat ze tegen begin oktober zal zitten blinken in haar zwembandje.  Wordt vervolgd....

Fase 3 Verleden week haar vormen bijgevuld en zwemvliezen gemaakt.


Fase 4 : Vandaag haar gezichtje en haren geboetseerd. Een hele klus.






Het is reeds 12 dagen geleden dus even vermelden dat we niet zoveel verkocht hebben in Meldert omdat de opkomst niet veel voorstelde. Maar niet getreurd, het was er gezellig en de kleine winst gaat even opzij, want op 6 oktober staan we ook op de expo in Welle, dit wordt georganiseerd door de basisschool. Daar geven we ook een workshop haken aan kinderen vanaf 10 jaar. Hopelijk hebben we dan meer succes zodat we alles kunnen samentellen en een mooi sommetje kunnen storten op de rekening van het vogel en wilde dieren opvangcentrum in Merelbeke.

Aan ons standje lag het niet want ik vond het wel mooi!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...