vrijdag 30 augustus 2013

De monsters in aantocht!

Deze monstertjes en andere knuffels zullen te koop zijn op zondag 1 september vanaf 10 uur - op de speelplaats van De Zonnebloem - Dorp 15 - Meldert. Tal van activiteiten zullen er te bekijken vallen : hondenschool, judoschool, vogelvereniging, cactusclub, vinkenvereniging, miniatuurkermis, serviettentechniek, juwelen, powertex, handwerk, aquarellen, wenskaarten, modeltreinen, balboogtornooi, wijnmakersgilde enz... 

Nogmaals doen mijn vriendin Marianne en ik weer ons best om spulletjes te verkopen ten voordele van het vogel en wilde dieren opvangcentrum in Merelbeke.
Daarom heb ik speciaal deze monsterknuffels gemaakt! 
Eén monstertje heeft alvast een vriendje gevonden. Mijn petekind Michaël van 5 jaar wou ze zelfs allemaal adopteren :-) Dus denk ik wel dat ze succes zullen hebben. Het is altijd spannend en leuk om te zien hoe mensen reageren op wat je te koop aanbied. Duimen maar dat het een succes wordt. 









zondag 18 augustus 2013

Uilenfamilie

Uilen gemaakt naar het patroon van Brenda. Ik was begonnen met eentje maar eentje is geentje zeggen ze bij ons. Het zijn er uiteindelijk 4 geworden! Je kan zo mooi spelen met verschillende groottes, kleurtjes en stofjes dat je nieuwsgierig wordt naar het resultaat en steeds opnieuw eentje wil uitproberen. Misschien volgen er nog wel een paar.



maandag 12 augustus 2013

Kindjes blij en dieren geholpen!

Wat een leuke dag gisteren. Ik stond samen met mijn vriendin Marianne in de mooie tuin van het Vogel en opvangcentrum voor wilde dieren te Merelbeke. De verkoop van de sleutelhangertjes ging supergoed, zelfs zo goed dat de uiltjes al na 30 min uitverkocht waren. Ook de kleurrijke armbandjes en de knuffels vonden vlug een nieuwe thuis. De reproducties van mijn dieren in aquarel die het boek van mijn vriendin  illustreren, vielen ook in de smaak. Ik heb gewoon genoten van al die blije gezichten. Kindjes blij en diertjes geholpen! Het leven kan toch mooi zijn. Samen hebben we 200 euro aan het opvangcentrum kunnen schenken. Maar niet alleen wij, ook andere vrijwilligers deden hun best door planten, pannenkoeken, taart, broodjes en drank te verkopen. Je kon ook de dieren die zorgen nodig hebben bekijken en aan het eind van de dag werd aan  genezen vogels de vrijheid geschonken. Een mooie afsluiter van een prachtige dag!

Mijn vriendin links, ik rechts.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...