zondag 26 mei 2013

ziek zijn = knuffels haken

Geveld door een griepje, heb ik een luie week gehad.Vandaag gaat het weer wat beter, maar het voske in mij bast nog wat :-) Maar je ziet zelfs al heb je geen fut om uit je luie zetel te komen, haken lukt nog wel, gelukkig maar!
Voor zover het nog origineel kan zijn, heb ik het visje, het kuikentje en het kikkertje zonder patroontje gehaakt. Zij worden afgewerkt tot tas- of sleutelhangers. Guusje het girafje uit het boekje van Christel Krukkert moet wel nog vlekjes krijgen. Ik wil ze in bruine vilt maken maar ben nog niet in de winkel geraakt. Het varkentje komt uit het boekje : Mini-diertjes haken van Maja Hansen dat ik in de bibliotheek gevonden heb. Al bij al is het nog een vruchtbare week geweest. Maar ik ben wel blij dat het vandaag wat beter gaat!


woensdag 15 mei 2013

Betty de kakelende kip :-)

Mag ik jullie Betty voorstellen. Ze is lief, speels, sympathiek en vooral een stoeferke. Ze is net op stap geweest en heeft zichzelf verwent met een nieuw paar schoentjes en een nieuwe handtas. En omdat ze zo een stoeferke is showt ze deze graag voor jullie. Ze heeft haar eigen plekje hier in huis maar liefst van al zit ze op schoot bij mijn man. Samen met hem tv-programma's kiezen vind ze leuk, vooral als het over een make-over gaat! hahahaha........ En als het voetbal is zoals vandaag, kakelt ze lekker mee als er een doelpunt wordt gemaakt!









maandag 6 mei 2013

Japanse aquarel en nieuw projectje : Betty

De tentoonstelling zit erop.
Ons brei-en haakcafé had succes en was super gezellig en we hebben zo nieuwe, sympathieke mensen leren kennen.

De opbrengst van de sleutelhangers en de knuffels zal goed besteed worden door het vogelopvangcentrum te Merelbeke.

Bedankt aan alle mensen die zijn langs gekomen, het deed echt plezier jullie daar te mogen verwelkomen.

Ik wil jullie nog een kaartje tonen dat ik kreeg van Annie, die ook tentoonstelde met beschilderd keramiek en Japanse aquarellen. Hier een reproductie van één van die Japanse aquarellen. Speciaal vind ik.

Ik ben de uiltjes, vogeltjes en andere sleutelhangertjes nu wel een beetje moe en ga nu eindelijk eens aan Betty, uit het boekje " gehaakte dierenvriendjes" beginnen. Zij zit al lang te wachten om tot leven te komen en is net iets groter dan een sleutelhanger :-)! Voor wie ze kent is het geen geheimpje meer, voor de anderen die moeten het even doen met de kleurtjes die ik zal gebruiken.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...