maandag 28 januari 2013

Vogeltjes in reliëf voor geheim project.

Een nieuw project kondigt zich aan. Het blijft wel nog even geheim want het gaat in samenwerking met mijn vriendin Janneke frutsel . Deze vogeltjes zijn er een klein onderdeel van. Nieuwsgierig? Blijven volgen dan.
Het is een eigen versie geworden van een vogeltje dat ik hier had gezien.

vrijdag 18 januari 2013

Sfeerfoto's

Hallo, hier ben ik dan weer. Ik had voor mijn Nieuwjaar een weekje wintervakantie in Leutasch (Oostenrijk) cadeau gekregen van mijn allerliefste man. En het was echt zalig om eens met ons tweetjes weg te zijn. De sneeuw is ons zelfs naar hier gevolgd, met het enige verschil dat we ginder elke dag een heerlijk zonnetje hadden en lekker eten waar we zelf niets moesten voor doen!  Deze week heb ik samen met mijn petekindje in de sneeuw kunnen spelen wat toch ook plezant was! De batterijen zijn nu weer goed opgeladen om van 2013 een fijn jaar te maken. De uit te voeren plannen zitten klaar in het hoofd en moeten er alleen nog maar uitkomen :)... Maar ik heb wel een hele lieve vriendin die mij zeker zal helpen om dit en nog veel meer te verwezenlijken. De plannen die we samen maken zijn steeds weer een uitdaging, nietwaar Janneke? Een paar sfeerfoto's van de vakantie om te beginnen en dan moet ik mijn petit-fourkes beginnen in te halen!
















Een leuke woensdagnamiddag met mijn petekind Michaël! Sneeuwballen gooien, een sneeuwelfje maken en schrijven in de sneeuw! En nadien de natte kleren uit en lekkere chocolademelk drinken! Mmmm...








woensdag 2 januari 2013

Een fantastisch 2013 voor iedereen!

Aan al mijn volgertjes en toevallige lezers wens ik een fantastisch 2013 toe in goede gezondheid! En vooral veel voldoening met het frutselen en bij het maken van mooie zaken! Héél veel inspiratie en veel blogplezier!
Ik vond het heel fijn om  de petit-fourkes te maken van Grietje. Ik ben benieuwd of er nog zullen volgen om 2013 in te luiden?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...