zondag 30 september 2012

Tentoonstelling in Aalst geopend!

De eerste dag van de tentoonstelling zit er op. Het was een fijne ervaring. Mensen komen en gaan, de ene toont meer interesse dan de andere maar alles samen valt het best me. Spijtig dat ik de mensen hun gedachten niet kan lezen, of misschien beter niet? De sfeer onder de exposanten is zeer aangenaam. En we hebben zelfs een blogster op bezoek gehad! Jeanine is helemaal van Zomergem (Gent) gekomen om onze werkjes te zien. Bedankt Jeanine, het was een leuke kennismaking. En dan nu een paar foto's.

Bij ons standje van het boek: "Door het vuur voor Moeder Natuur"


En natuurlijk samen met onze dikke vriend POEKIE!









En hier samen met onze sympathieke bezoekster Jeanine.
Van rechts naar links : Janneke Frutsel, Jeanine en ikzelf. 

donderdag 27 september 2012

Aquarellen van het boek "Door het vuur voor Moeder Natuur"

Zoals jullie wel weten neem ik samen met mijn vriendin Janneke Frutsel deel aan een tentoonstelling in Aalst. (zie bericht hieronder) Daar gaat vrijdag het mooie boek " Door het vuur voor Moeder Natuur" voorgesteld worden. Ikzelf heb voor de illustraties gezorgd. En zoals beloofd krijgen jullie deze aquarellen ook op mijn blog te zien. Vandaag start ik dus al in avant-première met de eerste twee. De volgende dagen volgen er nog meer op deze pagina. Laat mij gerust weten wat jullie ervan vinden. En je kan natuurlijk ook altijd het boek bestellen; Het wordt verkocht voor het goede doel. Je vindt meer hierover als je hier klikt.




maandag 10 september 2012

zondag 9 september 2012

WELKOM

Zijn jullie nieuwsgierig naar de werkjes van mijn vriendin Janneke Frutsel en die van mij? Kom dan zeker eens langs in Aalst. Jullie zijn van harte welkom.
Poekie en zijn vriendjes gaan ook mee. Zij willen graag aan alle mensen laten weten hoe ze dit prachtige project kunnen steunen.






zondag 2 september 2012

Poezencollectie in aquarel

Op vraag van een lieve oude mevrouw heb ik een paar wenskaarten gemaakt. Zij houdt erg veel van poezen vandaar deze collectie. Laat maar weten welke jullie de mooiste vinden? De inspiratie haal ik in tijdschriften, internet, reclame, foto's. Er liggen er nog een paar te wachten op een laagje verf. Die komen er de komende paar dagen aan.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...